Innholdsproduksjon på sosiale medier

Din bedrift har et hav av potensielle kunder som bare venter på å få oppdage deg. Så gjør det enkelt for dem; vær synlig på sosiale medier. EXO Media sørger for at dette skjer.

Innholdsproduksjon og digital markedsføring

Innholdsmarkedsføring er en markedsføringsstrategi som har fokus på å få fram de gode historiene i hverdagslivet. Historiefortelling har alltid vært en viktig del for å fange menneskers oppmerksomhet, og derfor er det viktig at vi hjelper kundene våre med å finne historiene som synliggjør dem og deres produkter. Teamet vårt har bred og dyp erfaring med innholdsmarkedsføring og innholdsproduksjon, hvor vi produserer, publiserer og formidler innhold av høy og relevant informasjon for våre kunder.

I tillegg til at innholdsmarkedsføring tilrettelegger for å få fram de gode historiene skaper også denne type markedsføringsstrategi sterke og langsiktige relasjoner mellom bedrift og forbruker som har målbar forretningsverdi. Når vi hjelper våre kunder med å publisere relevant informasjon via kundenes egne kanaler vil historiene tiltrekke seg, engasjere og beholde en tydelig definert målgruppe. Innholdet publiseres gjennom flere ulike kanaler som gjør at forbrukerne kommer til bedriftene, og dette opprettholdes ved å kontinuerlig produsere innhold for å informere, forbedre og innovere en forbrukeratferd.